Puds andebrysterne fri for sener, og rids skindet i rudemønster. Bland de tørrede krydderier med salt og peber, og gnid andebrysterne med blandingen. Lad dem marinere på køkkenbordet en lille times tid.
Læg brysterne på en tør pande med skindsiden nedad, og steg dem ved svag varme i cirka 5 minutter. Vend dem om, og steg videre cirka 5 minutter på kødsiden. Hæld juice og soja ved, og lad det koge i 10 minutter. Stil de stegte andebryster på køl i et fad med lagen.
Sellerisalat
Rør sennep og rapsolie sammen, og smag til med salt og peber. Skyl og snit forårsløgene fint. Skræl sellerien, og riv den på den grove side af rivejernet. Vend den revne selleri i dressingen. Vend hakket persille og snittet forårsløg i.
Inden servering
Skær andebrysterne i tynde skiver på skrå, og anret dem sammen med sellerisalaten.