Rødgrød med fløde er meget mere end et ord, der lyder sjovt, hvis ikke man lige er opvokset med det danske sprog. Det er frisk og lækker dessertdrøm, der smager af barndom, smelter på tungen og nydes allerbedst på en varm sommerdag.
Selvom dessertklassikeren har mange år på bagen, kan du pifte den op og ned, som du vil og tilføje lige præcis det, du bedst kan lide; ribs, solbær, hindbær, jordbær - eller måske endda rabarber. Her får du opskriften på forførende jordbær-rabarber-grød med masser af fløde.
Prøv en anden sommerlig dessert: Den sprødeste vandmelonpizza
4 personer
350 g jordbær
350 g rabarber
1½ dl vand
4 spsk sukker
½ tsk fintrevet appelsinskal
2-3 spsk majsstivelse
20 g smuttede, grofthakkede mandler til pynt
Mælk eller fløde som tilbehør
Inspiration: Sådan dyrker du jordbær i krukker