Kan du heller ikke få nok af kombinationen af søde kager og friske bær, så er disse små kirsebærkager med glasur måske noget for dig. Server de feminine kager til dessert eller som en del af et overdådigt kagebord, og akkompagner dem med en kop kraftig sort te. Uanset hvad du vælger at servere dem til, bør du lave mange af dem - de smager nemlig så godt, at de ryger på nul komma fem.
Prøv også: Pink festkage med mørk chokolade- og kirsebærcreme
Antal: 20 stk.
200 g hvedemel
2 tsk bagepulver
1½ dl blendede syltede kirsebær
FÅ MERE INSPIRATION TIL SØDE FESTKAGER OG DESSERTER MED ISABELLAS!
Pynt:
Inspiration: Det perfekte kagebord
Smelt smørret, og lad det køle lidt af.
Pisk æg og sukker luftigt, og tilsæt det afkølede smør. Bland mel, bagepulver og kirsebær i dejen.
Fyld 20 små silikonerandforme eller 10 papirmuffinforme 2⁄3 op.
Bag kagerne i ca. 15 minutter ved 200°, hvis du laver minikager, eller ca. 25 minutter, hvis du laver muffins.
Lad kagerne afkøle på en rist.
Rør en glasur af flormelis og vand, og pynt kagerne med glasur og sukkerkugler.