Juice & Saft

Iskaffe med varme krydderier

Iskaffe smager helt forrygende og er samtidigt verdens nemmeste drik at trylle sammen! Vi har tilføjet varme krydderier, så du har en undskyldning for at drikke den om vinteren også. Få opskriften her!
af Nanna Østergaard18.02.2019Foto: Winnie Methmann.
2 personer

Iskaffe

  • 2 store glas
  • 4 dl stærk kaffe
  • 2 dl sødmælk
  • 2 tsk. rørsukker
  • 1 tsk. vaniljesukker
  • 1 tsk. kardemomme
  • 1½ tsk. stødt kanel

Se også: Brownie med kaffefrosting

Hvem elsker ikke en god iskaffe? Vi er så vilde med den kaffelækre drik, at vi har lavet en vintervariant med varme krydderier, så vi også kan drikke den i årets kolde måneder.

Selvom vi har tilføjet et par ekstra ingredienser til opskriften, er denne variant stadig utroligt nem at lave. Kom det hele i en gryde, varm op, og servér den færdige herlighed med isterninger og en god portion hygge. Her får du opskriften på ISABELLAS' delikate iskaffe med krydderier.

Prøv også: Iskaffe med chokoladesauce

Sådan laver du iskaffe:

  1. Kom alle ingredienserne i en gryde, og varm op, til kaffen er lige under kogepunktet.
  2. Lad kaffen køle af, og servér den kold med isterninger.

Se også: Den lækreste lagkage med moccacreme

Sponsoreret indhold