Forretter

Bruschetta med jordbær og basilikum

Bruschetta er en nem og lækker forret eller snack, og den her med jordbær, basilikum og hvidløg smager af sol og sommervarme.
Tekst og25.05.2016foto: Tine Edinger
14 stk

Det skal du bruge til bruschetta:

  • 500 g jordbær
  • 2 fed hvidløg
  • 1 håndfuld frisk basilikum
  • 1 spsk. olivenolie
  • Salt og peber
  • 1 stort flutes
  • Lidt olivenolie

Sommeren er fyldt med dejlige fester og hyggelige middage med familie og venner, og en lækker forret eller snack er altid populær. Du og dine gæster vil bestemt ikke blive skuffede over den her med friske, søde jordbær, basilikum og hvidløg. Den gør sig perfekt sammen med et glas kølig hvidvin på terrassen.

Bruschetta med jordbær og basilikum

  1. Skyl og skær jordbærrene i mindre stykker. Hak hvidløget fint, og skær basilikumbladene i tynde strimler. Gem lidt til pynt. Bland forsigtigt det hele i olivenolien, og smag til med salt og peber.
  2. Skær flutet i tynde skiver. Grill skiverne i ovnen et par minutter, til de er let gyldne. De skal være sprøde, ikke hårde. De kan også ristes på en brødrister.
  3. Lad skiverne afkøle, og pensl dem med lidt olivenolie. Fordel jordbær oven på de ristede skiver.
  4. Pynt med basilikumblade, og servér.

Sponsoreret indhold