Biscotti betyder bagt to gange – men her snyder vi lidt og deler dejen i små kager, som kun bages én gang.
af Mette Jantzen3.11.2021Foto: Jes Buusmann, Styling: Pia Buusmann, Regi: Grønlykke.com, Details 91, Wiingaard Boheme Interieur
60 personer
350 g hvedemel
250 g sukker
1 tsk. bagepulver
2 tsk. vaniljesukker
1 tsk. kanel
1 tsk. stødte nelliker
100 g mandler
75 g tørrede abrikoser
50 g hvid chokolade
4 æg
200 g hvid chokolade til overtræk
Biscotti betyder bagt to gange - men her snyder vi lidt og deler dejen i små kager, som kun bages én gang.
Sådan laver du biscotti
Bland hvedemel, sukker, bagepulver, krydderier, grofthakkede mandler, hakkede abrikoser og hakket chokolade i en skål. Saml dejen med æggene. Dejen skal være lidt klistret.
Fordel dejen i ca. 60 små klatter på en bageplade. Brug 2 teskeer. Bag kagerne ved 175° i varmluftsovn eller 200° i traditionel ovn i ca. 30 minutter. Halver evt. kagerne, efter de er bagt.
Smelt den hvide chokolade i en skål over vandbad. Når halvdelen af chokoladen er smeltet, tages skålen væk fra varmen, og der røres rundt, til al chokoladen er smeltet.