Småkager & Cookies

Marcipansmåkager med citron

Bag en omgang sprøde marcipansmåkager og forvandl dem til fine til og fra-kort med blot to ingredienser. Se, hvordan du gør, her!
af Maja Ambeck Vase18.11.2021Foto: Columbus Leth
15 personer

  • 200 g marcipan
  • 1 tsk. usprøjtet, citronskal

Glasur:

  • 50 g flormelis
  • 2-3 tsk. pasteuriseret æggehvide

Brug den fine julebag til dekorative overraskelser. Med blot to ingredienser og en portion hvid glasur, kan du lave den fineste gavepynt med sød smag. Så bliver det ikke nemmere!

Sådan laver du marcipansmåkager:

  1. Marcipansmåkager: Ælt marcipan og citronskal sammen, og rul massen ud mellem 2 stykker bagepapir i et tyndt lag, ca. ½ cm tykt. Stik små figurer ud med kageudstikkere, og flyt dem forsigtigt over på en bageplade beklædt med bagepapir.
  2. Bag småkagerne ved 200° i 5-8 minutter, til de bliver gyldne. Lad stjernerne køle helt af på en bagerist.
  3. Pynt: Rør flormelis og æggehvide sammen til en tyk glasur, og kom den i en sprøjtepose med et ganske lille hul i, så du kan tegne og skrive med den. Pynt småkagerne efter fri fantasi, og lad glasuren tørre. Stik kagerne ind under gavebåndet på gaver til familie og venner.

Sponsoreret indhold