Lav den lækreste hvide fudge. Blød, cremet karamel — her i en version med tranebær og peanuts. Få opskriften her!
Tekst og16.11.2021foto: Linn Grubbström
Det her er lækker, hjemmelavet karamel, alle kan være med på! Fudge stammer oprindeligt fra England og er et udmærket bud på en konfekt, der sagtens kunne blive en klassiker herhjemme.
25 stk
Det skal du bruge
75 g peanuts
1 usprøjtet appelsin
200 g hvid chokolade
200 g kondenseret mælk
75 g tranebær
Hvid fudge med peanuts og tranebær
Sådan gør du
Hak peanutsene groft. Vask appelsinen, og riv skallen.
Hak chokoladen groft. Kom chokolade, kondenseret mælk og appelsinskal i en skål, og varm det op over vandbad. Rør godt rundt imens.
Fjern skålen fra vandbadet. Kom peanuts og tranebær i blandingen.
Beklæd en form, der måler ca. 20 x 10 cm, med bagepapir. Hæld chokolademassen i formen, og stil den i køleskabet i mindst 4 timer.
Skær fudgen ud i stykker på ca. 2 x 2 cm, og servér.