Cookies: Kom smør og sukker i en foodprocessor, og rør det blødt. Sigt mel, kakao og natron i dejen i 2 omgange, og rør godt imellem, til dejen samler sig.
Læg dejen mellem 2 stykker bagepapir, og rul den flad. Lad den hvile i køleskabet 1 time.
Tænd ovnen på 180°.
Læg bagepapir på bagepladerne, og stil dem klar. Tag dejen ud af køleskabet, og rul den ud på et meldrysset bord til en tykkelse på 3 mm.
Stik 44 cirkler ud med en udstikker på Ø 6 cm, og læg kagerne på en bageplade med bagepapir.
Bag dem i 10-12 minutter, til de føles faste. Lad dem afkøle på pladerne.
Nutellacreme: Tænd ovnen på 180°.
Læg hasselnødderne på en bageplade beklædt med bagepapir, og rist dem i ca. 10 minutter, til de er gyldne. Tag nødderne ud, nulr skallerne af dem i et viskestykke, og hak dem fint i en foodprocessor.
Kom fløden i en gryde, og varm den op til kogepunktet.
Hak de 2 slags chokolader, og kom det i en skål. Hæld fløden over, og rør godt, til al chokoladen er smeltet.
Pisk smør i, og vend til sidst de ristede hasselnødder i. Kom nutellaen i et rengjort glas.
Vend halvdelen af kagerne med bunden opad. Læg en skefuld nutella på med en kniv. Læg den anden kage ovenpå med bunden nedad, og tryk let sammen. Gentag processen med de øvrige kager.