Karamel giver altid et dejligt salt twist i det søde køkken. Med denne opskrift kan du kaste dig over at blande karamelstykker i den højt elskede cookie og få den lækreste dessert.
Smelt smørret, og rør det sammen med brun farin i en skål. Pisk æg og vaniljeessens i.
Si mel, kakao og bagepulver i, og rør godt.
Hak chokoladen og nødderne groft, og vend dem i dejen.
Beklæd en bageplade med bagepapir, og sæt 8 skefulde dej på bagepladen. Gem 1 karamel i midten af hver kage. Bag kagerne i ca. 12 minutter.
Lad dem afkøle helt på en bagerist, og nyd dem til en kop varm kakao.
Tænk dine cookies langsigtet
Husk, at det er nemt at lave en en stor portion dej og fryse halvdelen, til næste gang du får trang til hjemmelavede cookies. Du kan også bage dem alle og fryse halvdelen, så snart de er kølet af på bageristen.