Skal du have gæster på besøg i weekenden, så imponér dem med en nyfortolkning af den klassiske cupcake. Med en kant af lakrids og toppet med en blød og rund mascaponetopping opnår du den perfekte blanding af salt og sødt, som vil vinde dine gæsters hjerter, når du serverer dem til eftermiddagsteen.
LÆS OGSÅ: WEEKEND BITES | Marinerede bær med skyr, vanilje og lime
Antal 8 stk.
INGREDIENSER:
Mascarponetopping:
FREMGANGSMÅDE:
Rør smør og sukker sammen. Tilsæt æg 1 ad gangen, og pisk godt mellem hvert æg. Bland mel, bagepulver ogkardemomme, og rør det i dejen, til den er glat.
Smør muffinformen, og fordel dejen i hullerne, så de er halvt fyldt. Læg 1 tsk. sirup oven på hver portion dej, og rør siruppen ned i dejen med en tandstikker.
Bag kagerne iovnen ved 175° i 15-20 minutter. Lad dem afkøle helt.
Mascarponetopping: Rør mascarpone, flormelis og lakridspulver sammen, og fordel mascarponetoppingen oven på kagerne. Drys med lidt lakridspulver.
LÆS OGSÅ: WEEKEND BITES | Blåbær-hindbær-crumble