Cremet og silkeblød italiensk dessert når det er bedst! Når du laver den med kardemomme og mango, får den en god og forfriskende smag - og vil du have overraskelseseffekt, så drys med pufsukker, som popper på tungen! Prøv også: Panna cotta med passionsfrugt
Prøv også: Panna cotta med appelsinsauce
Bland fløde og sukker sammen i en lille gryde. Knus kardemommefrøene let, og tilsæt. Lad det småkoge ved svag varme i 10 minutter.
Tag fra varmen, og fjern kardemommefrø. Tilsæt citronskal, og rør godt. Blød husblassen ud i koldt vand, tag den op, knug vandet fra, og pisk den i den varme fløde.
Hæld cremen i portionsglas, og stil på køl i 2 timer. Skræl mangoen, og skær den i små tern.
Drys hver panna cotta med pufsukker, og fordel mangoen over. Servér straks.
Prøv også: Panna cotta med rabarberkompot