Påsken står for døren, og mange søger inspiration til en god påskefrokost-menu, der kan erstatte de traditionelle retter med en nyfortolkning. Vi giver dig vores bud på en delikat påskefrokost, som både er elegant og fyldt med livsglæde og overskud. Alle opskrifterne er til fire personer og indeholder blandt andet lam, som er klassisk gæstemad til påske, tilsat nye smage og lækkert tilbehør!
Giv din påskefrokost-menu et delikat strejf. Pynt dit påskebord med nogle af forårets fine blomster, og erstat de skrigende pangfarver og gamle påskeharer med flot pynt i bløde pasteller. Sammen med den flotte anretning af din påskefrokost-menu giver det dine gæster den ultimative påskefølelse!
Lam er mørt, saftigt og smager godt og egner sig til at komme på bordet både til påske og ved andre højtider.
Nødder er sunde og giver ny energi. Lav en supersnack med hasselnødder, som det kun tager 5 minutter at lave.
Basilikum er efter persille den mest brugte krydderurt. Brug den generøst og friskplukket i denne olie, som skal trække ½ time inden brug.
Ravioli er ikke svære at lave. Her med krydderurter, ricotta, ærter, parmesan og brunet smør.
Afslut med en skøn dessert - små mandelkager med citron, brændt italiensk marengs og lime.