Længes du efter sol og sommer? Så bør du prøve denne kokoskage med kokostopping, der nemlig smager lidt af sommer.
Kokos er en oplagt ingrediens til at erstatte både mel og smør i kager. I denne opskrift er der brugt kokosmel og kokosfibermel i stedet for hvedemel, og kokoskagen er derfor perfekt til dig, der gerne vil have en glutenfri kokoskage.
LÆS OGSÅ: Prøv også denne glutenfrie kage med appelsin
Forskellen på kokosmel og kokosfibermel er, at kokosmelet er revet kokosnøddekød, mens kokosfibermelet er de tørrede og malede rester, efter at olien er koldpresset ud af kødet. Kokosfibermel indeholder 15 gange så mange fibre som de fleste andre typer mel og suger meget væde.
Antal: 8-10 personer
Det skal du bruge for at lave kokoskage med kokostopping
Kokostopping
Topping
TIP! Hvis du vil tilføje kokosfibermel til en gammel opskrift, så prøv dig frem ved at udskifte en kvart mængde og tilføje lidt ekstra væske til dejen.
Prøv også disse opskrifter med kokos: