Fisk og skaldyr

Østers med eddikesyltet rødløg

En lækker og nem opskrift med østers. De marinerede rødløg giver et syrligt modspil til de salte østers og er samtidig en fryd for øjet.
af Trine Hahnemann, Foto: Lars Ranek30.04.2012

Se her, hvordan du åbner østers

4 personer

12 limfjordsøsters

Syltet rødløg:
1 rødløg
1 tsk salt
1 tsk sukker
1 dl æbleeddike

Skær rødløget i skiver. Drys skiverne med salt og sukker, og hæld æbleeddike over. Lad løget trække i 2 timer eller natten over. Ryst eller rør rundt i løgene en gang imellem.

Åbn de friske østers, og stil dem på et fad. Tag rødløget op af lagen, og læg 3-4 skiver over hver østers. Server dine østers med en pilsner eller Pale Ale fra et af de små gode danske bryggerier.

Se også andre opskrifter med østers:

Kartoffel-porresuppe med østers

Perle blanche-østers

Sponsoreret indhold