Vi danskere elsker sild. Og der ryger nok en del af årets ration ned i denne julemåned. Her har jeg lavet et lidt anderledes bud på den klassiske stegte sild. Den tilbyder lidt varme krydderier, som bestemt klæder det ofte lide “fade” julebord. Dukkah’en her er ikke stærk, så hvis du er til den slags, kan du nemt smide lidt tørrede chiliflager i. De kan spises lune, det foretrækker jeg faktisk, men de er mindst ligeså gode kolde. Server med rugbrød og brøndkarse eller f.eks. karseblomster og et godt dryp citron/lime. Prøv også: Timms andelasagne Denne opskrift er fra min nye kogebog “Små retter, Stor smag”. Hvis du kan lide opskriften, og har lyst til flere spændende opskrifter fra hele verden, kan du købe bogen i din boghandel. Den er er også perfekt som mandel- eller julegave, når jeg nu selv skal sige det :-)
Prøv også: Timms porchetta
Sådan laver du dukkah:Sådan gør du:
Prøv også: Timms Tarte tatin