(4 personer)
2 dl perlespelt
ca. 6 dl vand
1 spsk. salt
4 kalvekoteletter
olivenolie
havsalt og peber
200 g babyspinat
1 bundt forårsløg
2 fed hvidløg, i tynde skiver
lidt olie
saft og skal af ½ citron
Pynt:
fintrevet citronskal
Kog perlespelten i saltet vand i 20 minutter, hæld overskydende vand fra, og afkøl det i sigte. Gril kødet på en varm grillpande med olie i 3 minutter på hver side, krydr godt med salt og peber. Varm lidt olie op i en sautérpande, vend babyspinat i sammen med forårsløg og hvidløg, og krydr med salt, peber, citronsaft og citronskal. Vend den kogte perlespelt i. Servér straks med de grillede kalvekoteletter, og drys med revet citronskal.
10 råvarer du skal spise i juni
Hvis du er på udkig efter en helt klassisk version, så har SPIS BEDRE en af de mest populære opskrifter lige her: Klassisk koteletter i fad.