Stor ricottapandekage med citron og blåbær
Hvorfor bakse med pandekage efter pandekage, når du kan bage den lækre sag som én stor pandekage? Lad ovnen gøre arbejdet, mens du tager opvasken, og vupti, så er der serveret!
Det betyder ikke så meget, om de er tykke eller tynde, store eller små – så længe de er fyldt med lækker smag, og der selvfølgelig er rigeligt af dem.
Intet slår duften af en stak lune, dejlige pandekager! Pandekager er altid et sikkert hit, og de tynde, stegte lækkerbiskener kan serveres til alt fra børnefødselsdagen til den fine middag eller til morgenmaden alt efter, hvad du fylder i dem, topper dem med eller smager dem til med.
Hvorfor bakse med pandekage efter pandekage, når du kan bage den lækre sag som én stor pandekage? Lad ovnen gøre arbejdet, mens du tager opvasken, og vupti, så er der serveret!
Findes der noget bedre end en stak lune pandekager lige til at sætte tænderne i? Det skulle da lige være et lag med syrlig creme og søde, modne bær mellem hver af dem. Få opskriften på pandekagekage her!
Tykke, luftige amerikanske pandekager med blåbær og masser af lemoncurd! Servér dem som en del af brunchbordet, eller nyd dem som et sødt punktum efter middagen.
Tag de klassiske pandekager til et helt nyt, syrligt og knasende niveau, og rør citron og birkes i dejen. Det er nemt, men virkelig lækkert!
Væk begejstring hos store som små med et farvestrålende pandekagetårn, der er fyldt til randen med gode, sunde sager. Så sunde, at du kan forsvare at spise et stykke til morgenmad!
Bid i det søde æble, når du nyder din pandekage! I denne opskrift har vi bagt den søde frugt ind i den velkendte kage, og resultatet er både dekorativt og virkelig velsmagende.
I stedet for at lave en masse små pandekager kan du bage dem som én stor i ovnen. Du behøver blot en pande, der kan tåle varmen!
Få opskriften på disse lækre og luftige amerikanske pandekager med banan og kokosflager, som både er et hit på brunchbordet eller en favorit i ulvetimen!
Kender du den internationale pandekagedag. Denne dag falder hvert år på den første tirsdag efter fastelavn, og denne finurlige mærkedag skal da fejres med netop pandekager!
Servér en stak klassiske pandekager med hjemmelavet brombærsirup, og vær sikker på, at din dessert falder i god jord hos dine gæster. Få opskriften her!
Kender du den internationale pandekagedag? Dagen, som da må være en af de bedste mærkedage, falder hvert år på den første tirsdag efter fastelavn.
Vil du fejre den med en stak lune, lækre pandekager, kan du måske finde inspiation i en af opskrifterne her. Vi er i hvert fald vilde med den spiselige tradition og vi hylder gerne med rigelige mængder pandekager!