Desserter
6 personer
2½ dl mælk
2½ dl fløde
2 stjerneanis
1 kanelstang
3 æg
75 g sukker
1½ dl lynghonning
Tænd ovnen på 160°. Hæld mælk og fløde i en gryde sammen med stjerneanis og kanel, og varm op til lige under kogepunktet for svag varme. Lad mælkeblandingen trække i 10 min. væk fra varmen. Pisk æg og sukker sammen, og rør den afkølede mælkeblanding i ovnfaste glas eller skåle. Sæt skålene i en bradepande med vand, og bag dem i 25 min., til de er faste. Stil i køleskabet i 2 timer. Læg 1 spsk honning på hver skål creme, og sæt dem under grillen, til honningen får en dyb, gylden farve.
Få flere opskrifter med honning her:
Salat med gedeost og honning
Spæde rødder i honningmarinade
Lammetagine med honning og grønt