Desserter og kager

Mette Blomsterbergs konfekt

Du kender Mette Blomsterberg fra DR's poplulære serie af madprogrammer "Det søde liv", der virkelig får tænderne til at løbe i vand. Hun har givet Mad & Bolig nogle af sine bedste opskrifter på konfekt.
af Mette Blomsterberg / Foto: Lars Ranek4.11.2011

Konfekt skal der til, når julen står for døren, og den velkendte Mette Blomsterberg har bidraget med nogle af sine bedste opskrifter på julens konfekt.

Mette Blomsterberg er først og fremmest konditor, og i mere end et tiår har hun bestyret og udviklet Café Glyptoteket i Ny Carlsberg Glyptotek i København. Stedet er kendt ikke bare for sine fantastiske kager, men også for lækre frokostretter og en uforlignelig atmosfære.

Se også: Jule-konfekt: Mozartkugler

Mange har sat pris på Mette Blomsterberg, der er forfatter til en række bøger om det sødeste køkken, men blandt en række priser og hædersbevisninger har hun også modtaget sit fags fineste, nemlig Sct. Honoré-ordenen. Den tilfalder alene fagfolk, der har en meget høj faglig standard, og som har gjort en ekstraordinær indsats for konditorfaget.

Mette Blomsterberg er uddannet i Kransekagehuset i 1990, men fik allerede fem år senere fod under eget køkkenbord i Glyptotekets café.
Tip! Smag også Julens bedste havregrynskugler

Lav selv Mette Blomsterbergs konfekt

Til Mad & Bolig har Mette Blomsterberg fundet nogle af sine bedste opskrifter på konfekt. Så smøg ærmerne op og gør konditoren kunsten efter, når du kaster dig over Mette Blomsterbergs konfekt.

Sponsoreret indhold