Trøfler er lidt som en bid af himmerrige, men de er heavy stuff og fyldt med smag og indtryk. Derfor har man sjældent brug for mere end et par stykker ad gangen, men heldigvis kan de opbevares på køl. Noget af det gode ved trøfler er, at de kan varieres i det uendelige, så man aldrig bliver træt at dem. Her får du en krydret variation i form af kaneltrøfler, som er fantastisk som supplement til marcipanjulekonfekten eller kaffen, eksempelvis juleaften.
Synes du disse kaneltrøfler er lækre? Så prøv også disse nougattoppe af Mette Blomsterberg!
Ca. 40 stk.
Det skal du bruge til at lave fyld til kaneltrøfler:
Overtræk:
Se også: Muffins med daim-chokoladestykker
Sådan laver du kaneltrøfler:
Find flere lækre Mette Blomsterberg-opskrifter her:
Se Mette Blomsterberg lave sin berømte HINDBÆRLAGKAGE
Mette Blomsterberg CITRONSPECIER
Mette Blomsterberg VANILJEKRANSE
Mette Blomsterberg CITRONTÆRTE
Mette Blomsterberg KOKOSTOPPE
Mette Blomsterberg JULEKRANSEKAGE
Mette Blomsterberg LEMON CURD TÆRTE
Mette Blomsterberg NAPOLEONSHATTE
Mette Blomsterberg PECANTÆRTE
Mette Blomsterberg PISTACIE-KARAMELLER
Mette Blomsterberg RABARBER-CUPCAKES
Mette Blomsterberg VALNØDDE-CUPCAKES
Mette Blomsterberg NOUGATTOPPE
Mette Blomsterberg FUDGE
Mette Blomsterberg OTHELLOLAGKAGE