Fyld en dåse eller æske med fristende pistacie-karameller, og giv dem væk som gave, eller lad dem bliv fast inventar på slikhylden derhjemme.
Karameller er og bliver et hit, og disse er ekstra kønne at se på med det grønne farveindslag. Pistacienødder smager en lille smule som marcipan og er perfekte i samspil med den søde, brændte smag af karamel, men du kan også skifte pistacien ud med din favoritnød.
Ca. 30 stk.
Det skal du bruge til pistacie-karameller:
Prøv også: Othellolagkage a la Mette Blomsterberg
Sådan laver du pistacie-karameller:
Find flere lækre Mette Blomsterberg-opskrifter her:
Se Mette Blomsterberg lave sin berømte HINDBÆRLAGKAGE
Mette Blomsterberg CITRONSPECIER
Mette Blomsterberg VANILJEKRANSE
Mette Blomsterberg CITRONTÆRTE
Mette Blomsterberg KOKOSTOPPE
Mette Blomsterberg JULEKRANSEKAGE
Mette Blomsterberg KANELTRØFLER
Mette Blomsterberg LEMON CURD TÆRTE
Mette Blomsterberg NAPOLEONSHATTE
Mette Blomsterberg PECANTÆRTE
Mette Blomsterberg RABARBER-CUPCAKES
Mette Blomsterberg VALNØDDE-CUPCAKES
Mette Blomsterberg NOUGATTOPPE
Mette Blomsterberg FUDGE
Mette Blomsterberg OTHELLOLAGKAGE