Rigtig mange spiser rislamande til dessert juleaften. Når den lækre flæskesteg eller andesteg har fået lov at bundfælde sig, så følger den traditionelle risalamande. Det er en skøn tradition, men den betyder desværre også, at risalamande næsten kun spises en dag om året. For ægte risalamande-elskere er det trist at vente 364 dage på næste portion af den gode dessert. Derfor har vi lavet tre desserter, som smager af den gode risalamande, men som du kan spise hele året. Alle tre udgaver vil med sikkerhed imponere dine gæster, og måske kan én af dem endda blive til en ny fast tradition.
Læs også: Julens bedste risalamande
Prøv også: Gammeldags opskrift på risengrød
Blommekompot:
Smag også: Risalamande med hjemmelavet kirsebærsauce
Fremgangsmåde:
Fremgangsmåde:
Læs også: 8 tips til den perfekte julemiddag
Fremgangsmåde:
Prøv også: Nem opskrift på klassisk risalamande