Drinks & Cocktails

Sådan laver du din egen havtornsnaps

Det er nemt at lave havtornsnaps i løbet af efteråret og helt frem til november! Denne er frisk i smagen og er perfekt til både skaldyr, fisk og desserter til voksne.
af Rikke Larsen/Honning og Flora. 6.09.2022Foto: Tia Borgsmidt.

Ingredienser

  • 4 dl havtorn
  • 1 flaske neutral snaps eller vodka
  • Ca. 3 spsk. honning

Sådan laver du havtornsnaps

  1. Skyl bærrene, og kom dem i en flaske med lufttæt låg sammen med snaps/vodka.
  2. Tilsæt honning efter smag og behag.
  3. Lad snapsen trække 1-3 måneder.
  4. Ryst glasset en gang imellem, og si den inden servering.

TIP: Vil du dække et smukt bord i efterårsfarver, er det oplagt at integrere havtorn i bordpynten. Bind bestikket sammen med bast og en gren havtorn, og lad servietter og blomster være rødbrune eller orange. En sandfarvet hørdug og en lille skål med havtorn leder tankerne mod sand og strand.

Sponsoreret indhold