Vi kender nok bedst wienerschnitzel, og mange forbinder retten med ærter og citron − og en ansjos på toppen. Egentlig er en schnitzel blot et tyndt stykke kød, der oftest er paneret og stegt. Kalvekød er både brugt i den klassiske wienerschnitzel og i andre schnitzler, og her bruger vi kalvekrone. Det er dog også meget almindeligt at bruge andre type kød, fx som svineschnitzel, men husk at bank kødet helt fladt og mørt. Få også FAMOs opskrift på risotto med aubergine Du få en god panering på din schnitzel ved at dyppe det både i mel, æg og rasp. Opskriften her hedder egentlig cotoletta milanese og er italiensk. Den er udviklet af kokken Fabbio Mazzon, som er indehaver af tre italienske restauranter i København - heriblandt FAMO. Nederst kan du se links til andre opskrifter fra FAMO og selv sammensætte din gæstemenu.
Sådan laver du italiensk schnitzel af kalvekrone Pesto - som mamma ville lave den!Dampede muslinger med hvidløg og timianNem tiramisu uden amaretto
Vores søstersite, SPIS BEDRE, har en af de mest populære opskrifter på klassisk oksesteg. Find opskriften her: Gammeldags oksesteg.