Brug havens blommer i en nem og lækker kage! Sammen med blommerne gør mandelmelet kagen ekstra saftig. Vi serverer vi den med cremefraiche på toppen, men du kan også bruge flødeskum.
Pisk sukker og æg til en luftig æggemasse med en elpisker. Rør mandelmel i.
Sigt hvedemel og bagepulver i dejen, og rør det sammen. Vend det smeltede smør i dejen. Hæld dejen i en smurt springform.
Halvér blommerne, fjern stenene, og skær blommerne i grove både. Hak mandlerne groft, og vend dem og blommer i rørsukker. Hæld det hele over kagen.
Sæt kagen i ovnen, og bag den i ca. 45 minutter ved 160°.
Tjek, om kagen er færdigbagt ved at stikke en strikkepind eller en gaffel ned i den. Der må ikke sidde dej tilbage på redskabet. Afkøl kagen på en rist.
Drys med flormelis, og servér evt. med flødeskum eller cremefraiche.