Konfekt

Bolsjer med kirsebærsmag

Det kræver ikke et professionelt bolsjekogeri at fremtrylle et kræmmerhus fuld af søde, knasende bolsjer. Vi har lavet julebolsjer med kirsebærsmag og guider dig her trin for trin.
af Af Christina Elsborg/skovdalnordic.com23.11.2017Foto: Simon Nørlev/skovdalnordic.com.

Bolsjer er altid en succes! Og så er de faktisk ret sjovt at lave selv. Vi giver dig her en opskrift på bolsjer med kirsebærsmag, og så viser vi dig desuden, hvordan du let laver bolsjer trin for trin.

Vores bolsjer er kirsebærbolsjer, fordi de skal smage af jul. Men der er rigtig mange andre muligheder.

I Matas, helsekost- og netbutikker kan du købe mange forskellige slags aromaer. I hobbybutikker kan du også købe komplette kit til bolsjefremstilling – dvs. med aromaer, druesukker, sukkertermometer m.v. Det gør det hele lidt nemmere.

Se også: Vild med bolsjer og andre søde sager? Prøv disse kransekager med abrikos og nougat

Det skal du bruge til dine bolsjer med kirsebærsmag:

Bolsjemasse:

  • Lidt smagsneutral olie
  • 1½ dl vand
  • 5 dl sukker
  • 1½ dl druesukker

Desuden:

  • 2 ml rød frugtfarve
  • 1 tsk. citronsyre
  • 3 ml kirsebæraroma

Redskaber:

  • Silikonemåtte
  • Sukkertermometer
  • Evt. sprøjte, der måler i ml
  • Spartel af plastik eller dejskraber

Prøv også: Flødekarameller i mikroovn

Se med i galleriet, hvor vi guider dig til at lave bolsjer trin for trin.

Sådan laver du bolsjer:

Bolsjer med kirsebærsmag

Sponsoreret indhold