Lige så flot som denne konfekt ser ud udenpå, lige så lækker er den indeni. Det gode gamle morgenmadsprodukt Rice Krispies gør konfekten dejlig sprød og knasende, mens smagen fra både chokolade, Yankie Bar og Dumle gør konfekten VILDT lækker!
Skær Dumle-karameller og Yankie Bar i mindre stykker, og læg dem i en gryde sammen med smørret. Smelt det hele forsigtigt sammen ved svag varme, til du får en jævn og glat masse.
Tag gryden af varmen. Rør Rice Krispies i den smeltede chokoladeblanding.
Beklæd en form på ca. 20 x 20 cm med bagepapir, og tryk konfektmassen ud i formen i et jævnt lag. Glat overfladen af massen med bagsiden af en ske.
Hak mælkechokoladen, og smelt den i en skål over vandbad eller i mikrobølgeovnen. Smør den ud på toppen af konfektmassen i et jævnt lag.
Hak og smelt også den mørke chokolade, og træk den i tilfældige striber hen over mælkechokoladen. Sæt formen i køleskabet i 1 time, til massen er kold.
Tag formen ud af køleskabet, og lad den stå i 10 minutter, inden massen skæres ud i små firkanter.
Tip: Skift Dumle ud med skumfiduser som i opskriften her.