Menuer

Sensommerhygge med friske råvarer

Byd på en herlig menu af hvidvinsdampede blåmuslinger, oksefilet med sauté af friskplukkede svampe og nybagt mandeltærte med fyld af solmodne pærer.
af Marie Melchior, Foto: Betina Hastoft 29.09.2011
VINFORSLAG
Forret

Hovedret: En krydret og saftig rødvin vil passe perfekt til. For eksempel en Cabernet/Merlot fra Californien eller
Barbera d'Alba fra Piemonte i Norditalien.

Dessert: En ideel ledsager vil være et glas kold Beaumes-de-Venise fra Sydfrankrig. TIPS TIL EN ARBEJDSPLAN

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Dagen før:
• Tilbered
persillepesto
• Forbered de fyldte
kartofler
• Mariner oksefilet
• Bag tærte

Tre timer før:
• Klargør muslinger og urter
• Rengør svampe

Kort før og under
middagen:
• Steg oksefilet
• Færdiggør
svampesauté
• Damp muslinger
• Gratiner de fyldte
kartofler


Blåmuslinger

Oksefilet med fyldte kartofler


Pære-mandeltærte

Se flere 3-retters gæstemenuer:


Asperges, kalvemørbrad og citron-birkekager

Havtaske-kæbe, lam-mekølle og limemousse

Carpaccio, søtunge og fragilité

Middel-havsmad

Sommermad
med inspira-tion fra Italien


Klassisk
sommermad

Gazpacho, makrel og
franske choux