Menuer

Nem og lækker sæsonmenu

Glæd dine gæster ved at servere denne menu med carpaccio, søtunge og mokkafragilité.
af Marie Melchior / Foto: Betina Hastoft / Regi: Rosendahl24.03.2011

Nyd en raffineret treretters forårsmenu, der ikke kræver de store forberedelser. Carpaccio af friskskåret okseinderlår, saftig søtunge og søde hjemmebagte mokkafragilité.

VINFORSLAG
Forret: Sval rødvin. Skal det være perfekt, så nyd en Barbera d'Alba
fra Piemonte i Italien
Hovedret: Hvidvin af Chardonnay, gerne en med lidt fedme. Fx fra Australien eller USA.
En god Bourgogne Chardonnay fra årgang 2009 vil også være herlig til søtungen
Dessert: Kold Moscato d'Asti


Klassisk carpaccio af okseinderlår med vårsalat og urter


Bagt såtunge med nye gulerødder og asparges

Fragilité med mokkacreme


Fragilité med mokkacreme


Fragilité med mokkacreme


ARBEJDSPLAN

Dagen før:
• Bag kagebund
• Rør mokkacreme
sammen

Tre timer før:
• Færdiggør kagen
• Skyl urter til
krydderurtesalaten
• Klargør grønsager
til hovedretten
• Skær evt.
okseinderlår

Kort før og under middagen:
• Anret forret
• Færdiggør
hovedret

Sponsoreret indhold