Nyd en raffineret treretters forårsmenu, der ikke kræver de store forberedelser. Carpaccio af friskskåret okseinderlår, saftig søtunge og søde hjemmebagte mokkafragilité.
VINFORSLAG
Forret: Sval rødvin. Skal det være perfekt, så nyd en Barbera d'Alba
fra Piemonte i Italien
Hovedret: Hvidvin af Chardonnay, gerne en med lidt fedme. Fx fra Australien eller USA.
En god Bourgogne Chardonnay fra årgang 2009 vil også være herlig til søtungen
Dessert: Kold Moscato d'Asti
Klassisk carpaccio af okseinderlår med vårsalat og urter
Bagt såtunge med nye gulerødder og asparges
Fragilité med mokkacreme
Fragilité med mokkacreme
Fragilité med mokkacreme
ARBEJDSPLAN
Dagen før:
• Bag kagebund
• Rør mokkacreme
sammen
Tre timer før:
• Færdiggør kagen
• Skyl urter til
krydderurtesalaten
• Klargør grønsager
til hovedretten
• Skær evt.
okseinderlår
Kort før og under middagen:
• Anret forret
• Færdiggør
hovedret