Den hvide chokolade får en fantastisk og sprød smag i ovnen, som passer perfekt til de friske bær på denne dessertpizza.
Overrask dine gæster med en utraditionel dessert.
1 stor dessertpizza/4 portioner
• ¼ portion pizzadej (se opskrifter nederst)
• 125 g ricotta
• 100 g blandede bær (jordbær, hindbær, blåbær og ribs)
• 50 g god hvid chokolade
• 1 spsk rørsukker
• Flormelis og frisk basilikum til pynt
Varm ovnen til 250°. Lav pizzadej efter grundopskriften.
Rul dejen tyndt ud, og bred et lag ricottaost på. Skær jordbærrene i skiver, og læg dem sammen med de øvrige bær på din dessertpizza. Hak chokoladen, og drys den samt rørsukker over bærrene.
Bag din dessertpizza midt i ovnen i 5-10 minutter. Sigt flormelis over, og pynt med frisk basilikum.
Få flere opskrifter på pizzaer her:
De salte
De søde