Konfekt

Kokostrøfler vendt i chokolade og kokos

Delikate trøfler med kokos og chokolade
af Marie Melchior6.11.2012Foto: Betina Hastoft. Regi: Walther & Co.

Når du alligevel er i gang med at lave konfekt til jul og har chokolade op over begge ører, kan sagtens også lave disse delikate kokostrøfler.

Kokostrøfler vil helt sikkert være et hit - både hos børn og voksne.

Kokostrøfler

40-45 stk.

Det skal du bruge:
180 g mørk chokolade, 70 %
2½ dl piskefløde
1 spsk honning
25 g smør
3 spsk revet kokos
Sprøjtepose
200 g mørk chokolade til overtræk
200 g revet kokos til at rulle trøfler i

Her får du tre opskrifter på overdådige trøfler, der er mindst lige så skønne som disse kokostrøfler

Sådan gør du:
Hak chokoladen groft. Kog fløden op med honning. Tag gryden af blusset, og smelt den hakkede chokolade i den varme fløde under omrøring.

Når chokoladen er smeltet, røres smør og kokos i massen. Stil chokoladeganachen til afkøling i 5-6 timer.

Gør en bageplade klar med bagepapir. Hæld den afkølede chokoladecreme i en sprøjtepose. Sæt små runde kugler på bagepladen. Stil pladen koldt.

Smelt chokolade over vandbad, til den er flydende. Hæld kokos op i et fad. Dyp dine kokostrøfler i den flydende chokolade, og rul dem herefter i kokos.

Opbevar dine hjemmelavede kokostrøfler på køl. De kan holde sig 3-4 dage.

Sponsoreret indhold