Kød og fjerkræ

Landkylling med sprøde kartoffelspyd

Landkylling på grill med kartoffelspyd og grillede grøntsager er hovedretten i grillmenuen Sommermad: geniale grillerier. Få den nemme opskrift på grillet landkylling her.
af Marie Melchior, Foto: Betina Hastoft 19.07.2012

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Knus peber i en morter. Bland flagesalt med paprika, peber og provencekrydderi. Gnid kyllingen ind i olivenolie og saltrub. Smør en bradepande eller aluform i bunden med olie. Læg kyllingen i bradepanden, og sæt den på grillen med låg (jeg har grillet på Weber-gasgrill). Grill kyllingen i en time. Test at kyllingen har fået nok ved at hive den i låret. Er kødsaften klar, er den fin, ellers grill den i yderligere 10-15 minutter.

Kartoffelspyd med grillolie

Grillede grøntsager