Desserter og kager

Jordbærtoast med grillet nektarin og is

Jordbærtoast med grillet nektarin og is er desserten i grillmenuen Sommermad: geniale grillerier. Få den nemme opskrift her.
af Marie Melchior, Foto: Betina Hastoft 19.07.2012

6 personer

MENU

Forret:
Krabbekløer med citron og hjemmelavet mayonnaise

Hovedret:
Landkylling på grill
Kartoffelspyd med grillolie
Grillede grøntsager

Dessert:
Jordbærtoast med grillet nektarin og is

Jordbærtoast:
300 g jordbær
6 skiver godt landbrød
4 spsk rørsukker
6 spsk rødvin
2 spsk hakket løvstikke

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Grillet nektarin:
3 nektariner
2-3 spsk honning

Vaniljeis fra nærmeste isbod

Jordbærtoast: Grill jordbær i 2-3 minutter på hver side. Strø rørsukker på brødet og rist brødet gyldent på grillen. Skær jordbærrene i skiver, og læg dem i en skål. Hæld resten af rørsukkeret ved sammen med rødvin og hakket løvstikke. Bland det hele sammen, og anret jordbærrene på det grillede toastbrød.

Grillet nektarin: Halver nektarinerne, fjern stenen og pensl overfladen med honning. Grill dem så, til de får grillmærker, i 4-5 minutter.

Server en kugle lækker vaniljeis sammen med jordbærtoast og grillet nektarin.

Få mere inspiration til din gæstemiddag i galleriet nedenfor.