6 personer
MENU
Forret:
Krabbekløer med citron og hjemmelavet mayonnaise
Hovedret:
Landkylling på grill
Kartoffelspyd med grillolie
Grillede grøntsager
Dessert:
Jordbærtoast med grillet nektarin og is
Jordbærtoast:
300 g jordbær
6 skiver godt landbrød
4 spsk rørsukker
6 spsk rødvin
2 spsk hakket løvstikke
Grillet nektarin:
3 nektariner
2-3 spsk honning
Vaniljeis fra nærmeste isbod
Jordbærtoast: Grill jordbær i 2-3 minutter på hver side. Strø rørsukker på brødet og rist brødet gyldent på grillen. Skær jordbærrene i skiver, og læg dem i en skål. Hæld resten af rørsukkeret ved sammen med rødvin og hakket løvstikke. Bland det hele sammen, og anret jordbærrene på det grillede toastbrød.
Grillet nektarin: Halver nektarinerne, fjern stenen og pensl overfladen med honning. Grill dem så, til de får grillmærker, i 4-5 minutter.
Server en kugle lækker vaniljeis sammen med jordbærtoast og grillet nektarin.
Få mere inspiration til din gæstemiddag i galleriet nedenfor.