Grønt

Grillede grøntsager

Landkylling på grill med kartoffelspyd og grillede grøntsager er hovedretten i grillmenuen Sommermad: geniale grillerier. Få den nemme opskrift på grillede grøntsager her.
af Marie Melchior, Foto: Betina Hastoft19.07.2012

6 personer

MENU

Forret:
Krabbekløer med citron og hjemmelavet mayonnais

Hovedret:
Landkylling på grill
Kartoffelspyd med grillolie
Grillede grøntsage

Dessert:
Jordbærtoast med grillet nektarin og i

2 courgetter
3 fennikler
1 bundt asparges
1 bundt forårsløg
250 g daddeltomater
1 lille bundt kørvel
1 lille bundt basilikum
1 lille bundt bredbladet persille
100 g gedeost

Skær courgetter og fennikler i skiver. Pensl dem med grillolien, og grill dem 4-5 minutter på hver side. Grill forårsløgene 1-2 minutter på hver side, og giv dine asparges 3 minutter på hver side. Halver tomaterne, og bland dem med de grillede grøntsager. Hak krydderurterne, og vend dem med de grillede grøntsager. Smuldr gedeosten udover.

Landkylling på grill

Kartoffelspyd med grillolie

Gæstemiddag

Sponsoreret indhold