Hjemmebagte pebernødder er ultimativ julehygge for både store og små. Både at spise og at lave, fordi det er nemt - også for de små hænder. Det er bare at sætte de små til at trille løs, tænde for julemusikken og de levende lys og så nyde december.
Men den her opskrift er ikke kun for de små. Vi har lavet en lækker gourmetversion af de klassiske pebernødder, der smager af mere. De har nemlig fået et pift med den gode lakridssmag fra anis, men bare rolig de smager stadig som mormors pebernødder - bare med et moderne tvist. Og hvis du laver en ekstra stor portion pebernødde-dej, så kan du faktisk opbevare den i en lufttæt beholder hele julen. Det gør det supernemt at lave frisk hjemmebagte pebernødder, når der kommer spontane gæster.
Tip! Hvis du er vild med pebernødder, så prøv også disse pebermyntepastiller!
Ca. 35 pebernødder
Det skal du bruge til pebernødder:
Prøv også de her lækre julesmåkager med et tvist!
Sådan laver du pebernødder: