Tænd ovnen på 180°, og beklæd formen med bagepapir.
Riv appelsinskallen fint, og pres saften.
Pisk appelsinskal, appelsinsaft, smør, sukker, groftrevet marcipan, æg, mel, kanel og salt sammen med en elpisker.
Fordel dejen i formen, og bag kagen i ovnen i ca. 35 minutter.
Sæt formen på en bagerist, og lad kagen køle af i formen.
Pisk 3 spsk. appelsinsaft sammen med smør, flormelis og kakao i en skål med en elpisker ved lav hastighed et øjeblik og dernæst ved højeste hastighed, til cremen er let og luftig.
Fyld smørcremen i en sprøjtepose, og dekorér kagen med rosetter af cremen.
Pynt evt. med chokoladekugler og guldstøv.
Opbevar kagen i køleskabet, gerne 1 døgn, indtil den skal serveres.
TIP: Vil du lave flotte rosetter af smørcreme, skal du have fat i en sprøjtepose med en stjernetylle. Den kan fås i isenkramforretninger, og det kan godt betale sig at investere i god kvalitet, så den kan holde i mange år.