Den her broccolisalat med kylling, spelt og feta er en rigtig nem og sund hverdagsret, som alle elsker.
Prøv også, at bruge broccoli i denne suppe Opskrift på broccolisalat med spelt og kylling
Tid: 35 minutter. Antal personer: 4 Det skal du bruge til broccolisalat: • 250 g speltkerner • olie til stegning • 3 kyllingebrystfileter • salt og friskkværnet peber • 1 broccoli • 1 rødløg • 1 squash • ½ glas hakkede soltørrede tomater i olie (ca. 100 g) • 150 g feta • 1 lille potte kruspersille Limedressing: • 3 spsk olivenolie • saften af 1 limefrugt • 1 tsk flydende honning • salt og friskkværnet peber Tilbehør: • 4 skiver godt brød, fx surdejsflute eller ciabattabrød (
Opskrift på koldhævet surdejsbrød her) Prøv også:
Laksetærte med broccoli Sådan laver du broccolisalat: 1. Kog perlespelten i en gryde med vand efter anvisningen på pakken. Afdryp, og hold dem varme. 2. Opvarm en pande med olie, og steg kyllingebrystfileterne i 5-7 minutter på hver side, til de er akkurat gennemstegte. Krydr med salt og peber. Skær kødet i mundrette stykker. 3. Skyl broccolien, skær den i små buketter, og kog dem i 2 minutter i en gryde med letsaltet vand. Den skal stadig have lidt bid. Hæld vandet fra. 4. Pil og hak rødløget fint. Skær squashen i små tern. Bland perlespelt, kylling, broccoli, rødløg, squash og soltørrede tomater sammen. 5. Limedressing: Rør ingredienserne til limedressingen godt sammen, og vend den i speltsalaten. 6. Anret salaten i en skål eller på et stort fad, og drys med smuldret fetaost og finthakket persille. Server gerne med brød til.