Småkager & Cookies

Cookies med peanutbutter og chokoladestykker

Mangler du noget sødt til kaffen? Her er en opskrift på de lækreste cookies med peanutbutter og chokolade.
af Mai Knauer23.01.2022Foto: Columbus Leth.
15 personer

Cookies

  • 75 g blødt smør
  • 50 g rørsukker
  • 50 g brun farin
  • 1 tsk. vaniljeessens
  • 1 æg
  • 60 g crunchy peanutbutter
  • 100 g hvedemel
  • 1 tsk. bagepulver
  • 100 g mørk chokolade
  • 30 g saltede peanuts

Cookies med peanutbutter og chokoladestykker: Sådan gør du

  1. Pisk smør, rørsukker, farin og vaniljeessens i en foodprocessor.
  2. Tilsæt æg og peanutbutter, og rør godt. Kom mel og bagepulver i en skål, sigt det i smørmassen, og blend dejen godt.
  3. Hak chokoladen.
  4. Hæld dejen i en skål, tilsæt den hakkede chokolade, og rør godt med en ske.
  5. Form dejen til 15 kugler, læg dem på en bageplade beklædt med bagepapir, og giv dem et let tryk.
  6. Bag dem i en forvarmet ovn på 175° i 10-12 minutter, til de flade. De skal være lidt sprøde i kanten, men stadig bløde i midten.
  7. Tag kagerne ud, og lad dem afkøle helt på en rist, inden de spises. De opbevares bedst i lufttætte beholdere.

TIP: Du kan godt bruge almindelig peanutbutter i stedet for crunchy.

Sponsoreret indhold