Småkager & Cookies

Klassiske og nemme jødekager

Her får du vores nemmeste opskrift på julens klassiske jødekager. Lav dem på din småkage-grunddej, så bliver julebag ikke nemmere!
af Redaktionen.12.10.2022Foto: Tina Brok Hansen.

Har du først lavet grunddejen, kan du nemt lave forskellige julesmåkager på én gang. Så slipper du for at vælge én favorit, og du kan nyde alle julens klassikere! Her får du opskriften på jødekager lavet på vores nemme grunddej.

75 stk

Ingredienser

  • 1 portion grunddej
  • 1 æg til pensling
  • 1 spsk. sukker
  • 1 tsk. kanel

Sådan laver du jødekager

  1. Lav grunddejen. Rul dejen til en pølse med en diameter på 5 cm. Pak den ind i bagepapir, og kom den i køleskabet 1 time eller i fryseren 20-30 min.
  2. Skær dejen ud i tynde skiver, og læg dem på en bageplade. Pensl med sammenpisket æg.
  3. Bland sukker og kanel, og drys det på dine småkager. Bag dem ved 200° i 8-9 min., til de er gyldne.

Sponsoreret indhold