Her får du vores nemmeste opskrift på julens klassiske jødekager. Lav dem på din småkage-grunddej, så bliver julebag ikke nemmere!
af Redaktionen.12.10.2022Foto: Tina Brok Hansen.
Har du først lavet grunddejen, kan du nemt lave forskellige julesmåkager på én gang. Så slipper du for at vælge én favorit, og du kan nyde alle julens klassikere! Her får du opskriften på jødekager lavet på vores nemme grunddej.
75 stk
Ingredienser
1 portion grunddej
1 æg til pensling
1 spsk. sukker
1 tsk. kanel
Sådan laver du jødekager
Lav grunddejen. Rul dejen til en pølse med en diameter på 5 cm. Pak den ind i bagepapir, og kom den i køleskabet 1 time eller i fryseren 20-30 min.
Skær dejen ud i tynde skiver, og læg dem på en bageplade. Pensl med sammenpisket æg.
Bland sukker og kanel, og drys det på dine småkager. Bag dem ved 200° i 8-9 min., til de er gyldne.