Hvis det er en af de første gange, du skal stå for julen og den traditionelle julemad, så er det helt naturligt at føle sig lidt overvældet af opgaven. Anden skal være saftig, flæskestegens svær skal være sprøde, kirsebærsaucen til risalamanden hjemmelavet, og det hele skal serveres med overskud og nærvær. Det lyder måske uoverskueligt, men hemmeligheden er at bryde menuen op i overkommelige bidder og tilberede så meget som muligt i forvejen uden at det går ud over smagen. Derfor har vi lavet en nem guide til traditionel julemad lavet med overskud. Prøv også: Traditionel julemad med et grønt twist
Her er tidsplanen, som din mor, bedstemor og alle før hende har fulgt, og som gør det nemt, at lave traditionel julemad med masser af smag.
Den 23. december:4 timer før middagen den 24. december:
2 timer før middagen den 24. december:
1 time før middagen den 24. december:
10 minutter før risalamanden skal serveres:
Her er de andre julegodter, du skal HUSKE at smage: