Pestosnegle er geniale som kuvertbrød til middagen eller som små lækre snacks, når den lille sult melder sig. Få opskriften her!
Rør gæren ud i lunkent vand. Tilsæt mel lidt ad gangen. Tilsæt salt og olie, og når dejen er lind, ælter du den godt igennem på bordet.
Lad den hæve mindst 1 time, og lad den gerne hæve til dagen efter i køleskabet. Rul dejen tyndt ud til ca. 30 x 60 cm.
Smør pestoen på, og rul dejen til en 60 cm lang roulade. Skær sneglene ud, og læg dem i små muffinforme.
Bag sneglene ved 200° i ca. 12 minutter, til de er gyldne. Afkøl dem på en rist.
Pestosnegle er gode som kuvertbrød til den gode middag eller som små lækre snacks, når sulten melder sig mellem måltiderne. Du kan også servere dem som natmad, når du holder fest, så gæsterne ikke går sultne hjem.
Hvis du laver sneglene til maden, egner de sig især godt til pastaretter og andre retter med lyst kød.
Du kan lave pestosneglene i forvejen og fryse dem, når de er færdigbagt. Lad dem køle lidt af på en bagerist, og kom dem i fryseposer, som du lægger i et jævnt lag i fryseren.
Når de skal tøs op, lægger du blot poserne på køkkenbordet, så brødene tør langsomt op. Du kan så efterfølgende lune dem i ovnen, hvis du synes.