Cruffins med brombær og marcipan
Hvad får man, hvis man blander en croissant og en muffin? En overdådigt lækker og snasket kage ved navn cruffin! Vores opskrift er med marcipan og brombær, men du kan bruge lige de frugter eller bær, der er i sæson.
Du kan sno både venner og familie om din lillefinger, når du serverer lune og friskbagte snurrer, snegle og fletbrød fyldt med sød remonce,, frugter, bær og nødder.
Vi har samlet vores 10 yndlingsopskrifter på snurrer, snegle og fletbrød. Det er ren kagelykke!
Hvad får man, hvis man blander en croissant og en muffin? En overdådigt lækker og snasket kage ved navn cruffin! Vores opskrift er med marcipan og brombær, men du kan bruge lige de frugter eller bær, der er i sæson.
Kardemommesnurrer er blevet en populær sag i bagervinduerne landet over - og vi forstår godt hvorfor, for mums hvor er de lækre! Få den bedste opskrift på den hjemmelavede slags her,
Dette fine fletbrød får med garanti hele hjemmet til at dufte af hygge. Du laver det af en luftig briochedej og med cremet chokoladefyld. Nyd det til en dejlig varm kop te eller friskbrygget kaffe!
De bløde, søde kranse minder om snurrer, og i denne version fyldes de med hvid chokolade og havtornmarmelade. Du kan også bruge en anden marmelade, hvis du har et glas fra sommeren på køl!
Kanelsnegle fyldt med den blødeste remonce, som gør dem lige tilpas snaskede! Sneglene har fået et drys hindbærstøv, og de er små og delikate, så du kan sagtens spise mere end én ...
Det svampede fletbrød får med garanti hele hjemmet til at dufte af hygge - det er nemlig fyldt med æble, kanel og chokolade!
Hvis du er vild med snegle og snurrer, så prøv at binde en knude på bagværket - den holder på det lækre fyld og smager lidt så godt, som den ser ud!
Nybagte kanelsnegle er et sikkert hit for store og små – og derfor går de heller aldrig af mode. Her får du vores favoritopskrift på lækre, klassiske kanelsnegle.
De her lækkerbiskener dufter så skønt, at tiden snegler sig af sted, når de bager i ovnen. Men vi lover, at de smagfulde spinatsnegle med ricotta og parmesan er al ventetiden værd!
Lav små fine pestosnegle til middagen eller som snack. Prøv også at erstatte grøn pesto med rød pesto eller oliventapenade. Det smager skønt!