Wasabi-wraps med avocado og laks
En spicy version af de evigt lækre lakseruller — her får du opskriften på wasabi-wraps fyldt med lækker avocado og laks!
Laks til forret er en sikker vinder og især til nytår. Du kan bruge den på mange forskellige måder og opnå lige den smagsoplevelse, der passer bedst til din aften og din menu!
En spicy version af de evigt lækre lakseruller — her får du opskriften på wasabi-wraps fyldt med lækker avocado og laks!
Sushi er en fryd og når den er hjemmelavet er det ren luksus på en hverdag. Her får du opskriften på nigiri med laks, peberrod og karse.
Skal forretten være ekstra mums? Lav en omgang lækker indbagt laks med flødeost som første indslag på gæstemenuen — eller lav dem som comfort food en hverdagsaften, det er ingen skam! Opskriften finder du lige her.
Laks til forret er en ren favorit i sig selv! Her er det varmrøget laks med æbleskum og rugbrødschips. Mums! Opskriften finder du her.
Vink farvel til tunge gryderetter, rodfrugter og efterårets andre solide råvarer. Årets første spæde grøntsager har ramt butikkerne, og det skal fejres med en dejlig forret med laks og fennikel!
Blinis er en lille pandekage, der egner sig perfekt som forret med lidt cremefraiche, laks og rødløg. Få den nemme opskrift her!
Servér en lun ramekin fyldt med laks og dampet spinat som forret. Yndigt, nemt og lækkert — her får du opskriften på en af vores favoritforretter.
Prøv vores små delikate laksehapsere med senneps- og dilddressing. De er perfekte som forret til nytårsaften!
Steg en sprød røsti lavet af kartoffel, persillerod og gulerødder, og brug den som en delikat bund under den røgede laks.
Små mundrette firkanter af hjemmegravet laks toppet med en cremet artiskokmousse og sprøde rodfrugtchips. Det er en forret, som er værdig til at indlede nytårsmiddagen og vække appetitten til alt det lækre, der skal komme.
Lakserilletten kan laves i god tid, så de små glas er nemme og hurtige at sætte på bordet, når gæsterne ankommer.
En simpel jordskokkesuppe har her fået luksuriøst selskab af røget laks på toppen. Den fungerer både som hovedret til 2 personer til hverdag og som forret til 4 personer, hvis du får gæster.