Kager

16 fantastiske opskrifter med rabarber

AF: af Maja Grønbæk
17.03.2022
Foto: AOP, Jes Buusmann, Bjørn Jakobsen og John Bendtsen.
Rabarber er en ægte forårsbebuder og den karakteristiske, syrlige smag er god til rigtig mange ting. Prøv den i kager, saft, sorbet, koldskål, marmelade eller endda til grillet mørbrad!

Når rabarberne dukker op, er det et sikkert tegn på forår, og hvis du har dem i haven, er du heldig. De er nemlig nemme og kommer år efter år, når først de er plantet, og du kan bruge dem i et væld af forskellige retter og kager.

Rabarber har deres helt egen karakteristiske og syrlige smag, som er god i fx sødt bagværk, grød og som tilbehør til middagsretter. Du kan selvfølgelig også sagtens købe supermarkedets rabarber og bruge i køkkenet. Gå efter dem med de rødeste stængler, så får maden eller kagen den smukkeste farve.

16 fantastiske opskrifter med rabarber:

Herunder har vi fundet de 16 lækreste opskrifter med rabarber, som helt sikkert vil fylde dig og dine gæster med mad- og forårsglæde.

Du kan desuden finde alle vores opskrifter med rabarber her: Opskrifter med rabarber

16 rabarberopskrifter

Sponsoreret indhold