Påsken var oprindeligt en gammel fest for foråret og kvægets frugtbarhed, men i dag betegner højtiden en af de vigtigste jødiske og kristne fester. Med påsken følger mange traditioner, og hvad enten man er religiøs eller ej, er højtiden en skøn anledning til at samle sig omkring et veldækket påskebord og nyde venner og families selskab.
Den gode påskemiddag fortjener at blive afrundet med stil, men hvordan gør man lige det? Vi foreslår at supplere det traditionelle frokostbord med en sød og syndig sag i forårets mange glade farver - og er du træt af butikkernes uopfindsomme chokoladeæg med nougat og marcipan, så giv ikke op! Påsken gemmer nemlig på mange andre søde godter end de sædvanlige.
Uanset om du skal holde påskefrokost eller forårsfest, er det rart med lidt fornyelse på bordet. Her får du en let påskekage med sød hvid chokolade og lakrids.
Man bliver helt glad i låget af at kigge på de smukke gule påskekager. Men vent så bare, til du smager på de små cheesecakes med citron og mandler – mums!
Vi har fundet vores nye kagefavorit! Disse små, lækre kagebomber er nemlig fyldt med det bedste af det bedste - fra kakaobund, midten af passionsfrugtmousse til cremet chokoladeganache.
Forkæl dig selv og dem du holder af med den lækreste mandelkage med citroncreme og hindbær! En perfekt måde at vise din kærlighed på.
Servér de lækreste påskecupcakes med for dine gæster i påsken. Disse med appelsin-birkes smag smager herligt af foråret, der er på vej. Få opskriften her!
Det er altid dejligt at afrunde festmiddagen med en god lagkage, og hindbær og chokolade smager forrygende sammen. Her får du opskriften på lagkage med hindbærmousse!
Udvid dit kage-repertoire med nye varianter af den altid gode cheesecake. Så er det nemlig ingen skam at servere cheesecake igen og igen - og igen!
Imponér gæsterne med flotte, hjemmelavede chokoladeæg til påskefrokosten. Her får du en opskrift på yndige og velsmagende påskeæg med abrikos og lilla chokolade.
I disse hindbærkager mødes det sunde og det søde i en skøn forening, og takket være det naturlige sukker fra ingredienser som dadler og hindbær, kan du spise dem med god samvittighed morgen, middag og aften!