Indbagt laks med spinat
Prøv en indbagt laks med spinat, butterdej og sennepscreme. Den gode smagskombination er perfekt til både hverdag og gæstemiddag.
Får du gæster, eller må mandagsmenuen bare gerne være lidt ekstra festlig? Der er masser af muligheder, når hovedretten skal på bordet!
Du kan vælge at gå den klassiske vej med traditionelle retter, madtærter, kød eller fisk med kartofler eller cremede pastaretter. Du kan også vælge at sammensætte en mere moderne hovedret sammensat af småretter, f.eks. blinis, minitærter og lakseruller. Delemad giver en hyggelig og afslappet stemning. Men uanset hvad du er til, har vi en masse inspiration til dig herunder!
Prøv en indbagt laks med spinat, butterdej og sennepscreme. Den gode smagskombination er perfekt til både hverdag og gæstemiddag.
Klassisk culottesteg er gæstemad, når det er allerbedst. Her får du opskriften på en langtidsstegt culotte, som kan passe sig selv i ovnen, mens du hygger dig med et godt glas vin i dine gæsters selskab.
Når det rusker udenfor, er det dejligt at hygge sig indendørs med en krydret, varm gryderet.
Forkæl dine gæster med en bid af foråret: lammekølle, nye kartofler, forårsgrønt og ramsløgpesto. Det er en super lækker weekend-menu, som ikke er svær at trylle sammen. Få opskriften her!
Pasta er altid et hit, og med solmodne tomater og stracciatella sendes dine smagsløg med ét til Italien! Du kan sagtens undlade brødet, hvis der skal mad på bordet i en ruf.
Tarte flambée skal blot toppes med få ingredienser, der sikrer god smag og samtidig en sprød bund. Denne vegetariske udgave byder blandt andet på farverige rødløg, artiskokker og krydderurter.
En god, cremet pastaret er lækker spise året rundt, og denne vinterudgave er fyldt med god smag fra løg, svampe, krydderier og saucer. Få opskriften her!
Lad dine gæster gå om bord i det vietnamesiske gadekøkken, hvor sprøde grøntsager, friske krydderurter og flotte farver danser om kap på tallerkenen. Her får du opskriften på vietnamesiske pandekager med kylling og rejer.
Små hapsere er lækre til et stort frokostbord eller en buffet til festlige fejringer, og disse sliders vil med garanti vække begejstring uanset hvor og hvornår, du serverer dem.
Den italienske rullesteg, porchetta, holder godt på saft og kraft, når den tilberedes, så du er sikret et saftigt og smagfuldt stykke kød. Få den nemme opskrift her!
Rødbeder er fulde af smag, saft og kraft, som gør sig fantastisk i f.eks. det vegetariske køkken. Her får du opskriften på en vidunderlig vegetarisk madtærte fyldt med rødbeder, krydderier og fetaost.
Hvem elsker ikke flødekartofler? Opgradér den velsmagende klassiker med selleri og vesterhavsost - så er der smagsfest! Få opskriften her.